Ondersteuningsprofiel toont alle belangrijke gegevens van Apple-apparaten

zoekopdracht garantiezeiträum garantietermijnen, waardoor reparaties, met problemen om advies in te winnen: Het kan Apple-gebruikers op de steun profiel op het web.

Apple-apparaten zoals de iPhone en iPad kan centraal worden beheerd in de ondersteuning profiel op de website van Apple te beheren. Dit kan vervolgens ook het opzetten ook.



de Apple Support Profile Gebruikers kunnen opzoeken het serienummer van alle onder hun Apple ID geregistreerde apparaten, periodes vraag garantie, waardoor reparaties of problemen aan advies in te winnen.



De meeste apparaten zoals de iPhone of iPad zijn geregistreerde verzoek van de gebruiker, wanneer je voor het eerst de beurt aan de dienst, andere apparaten zoals Mac of AppleTV kunnen naderhand toe te voegen. In profiel kunnen gebruikers volgens het tijdschrift "Iphone World" bijvoorbeeld na een diefstal te bepalen die nodig zijn voor een weergave-apparaat data achteraf.



Degenen die niet hun apparaat bij de inbedrijfname en dit zou make-up voor dit moet gewoon het serienummer hebben geregistreerd. Je vindt ze op iOS-apparaten in de instellingen onder de menu-items "Algemeen / Info". Mac-gebruikers klikken op het Apple-pictogram in de linkerbovenhoek van het scherm en het subitem 'Over deze Mac'.



Met het ondersteuningsprofiel kunnen gebruikers ook het register verwijderen van apparaten die ze niet langer nodig hebben of verkopen. Hierdoor kunnen de nieuwe eigenaren ze toevoegen aan hun ondersteuningsprofiel.



Apple ondersteuningsprofiel op het web

Popular

Recent Posts

Blogarchief