EBay wil gebruikersgegevens sterker gebruiken voor klantbenadering

In de toekomst wil EBay de miljarden gegevens van haar gebruikers sterker gebruiken voor een directe klantbenadering. Het doel is om de winkelervaring persoonlijker te maken. De website moet ook worden vereenvoudigd.

EBay wil de miljard gegevens van zijn gebruikers in de toekomst sterker gebruiken voor een directe klantbenadering. Het doel is om de winkelervaring persoonlijker te maken. De website moet ook worden vereenvoudigd.



EBay wil de gegevens van zijn gebruikers beter gebruiken. "We hebben 100 miljoen actieve gebruikers die $ 70 miljard aan goederen per jaar verhandelen," zei eBay-president Devin Wenig in New York. EBay-marketingchef Rochelle Parham zei: "Geen enkel bedrijf ter wereld heeft zoveel klantgegevens als wij." De winkelervaring moet persoonlijker worden en de website eenvoudiger en overzichtelijker. Daarnaast moeten er regionale aanbiedingen zijn.



"Elke seconde worden meer dan 2.000 dollars afgehandeld via ons platform, verdeeld over 190 landen over de hele wereld. En we zijn van het begin tot het einde, vanaf de eerste Bladeren op het selecteren en inkoop tot betaling ", aldus Parham Met deze informatie een offerte op maat kan worden gemaakt toekomst zou eBay klanten - .. Eerst in de VS volgend jaar wereld - kreeg diverse aanbiedingen die bedoeld zijn om de ervaring van een shopping trip


geven.

Popular

Recent Posts

Blogarchief