De nieuwe editie van de C64 is eind maart beschikbaar

In de jaren 80 stond hij in talloze kinderkamers. Nu is de cult-computer terug: eind maart komt de nieuwe editie van de Commodore 64 op de markt. Maar waar kunnen retroliefhebbers naar uitkijken? der commodore 64 soll im frühjahr in einer modernisierten neuauflage in den handel kommen. De Commodore 64 komt in het voorjaar in een gemoderniseerde nieuwe editie in de handel.

De gemoderniseerde replica van de Commodore 64 is eind maart verkrijgbaar. De verkoop start op 29 maart voor de prijs van ongeveer 80 euro. De fabriek heeft 64 voorgeïnstalleerde games, waaronder California Games, Speedball 2: Brutal Deluxe. Paradroid of Impossible Mission.



Of spelers nu toegang hebben tot het geheugen van de retro-console, onthult nog geen retro-spellen van de fabrikant. Manager Paul Andrews heeft echter op zijn minst de kans om alleen te kunnen programmeren.



De miniatuurreplica is via HDMI-kabel verbonden met moderne tv's. Er zijn twee USB-poorten voor joysticks en gamepads. De voeding is - net als bij de Nintendo-heruitgaven van NES en Super NES - via een micro-USB-kabel.

Popular

Recent Posts

Blogarchief