Google-award voor "Airwriting Glove&quot

Hun ontwikkeling om het schrijven op de mobiele telefoon te vereenvoudigen heeft een computerwetenschap met een Google-prijs van 81 000 dollar (61 000 euro) gebracht voor computerwetenschappers van Karlsruher.

je ontwikkeling om het schrijven op de mobiele telefoon te vereenvoudigen heeft de Karlsruhe informatici een met 81.000 dollar (61.000 euro) geïntroduceerd gedoteerde Google prijs.



The Professor Tanja Schultz en computer wetenschapper Christoph Amma hebben een art ontworpen handschoen die de pols bewegingen kan herkennen, die wordt geschreven. Dat kan binnenkort de moeizame typen op het virtuele mini telefoon toetsenborden overbodig, het Karlsruhe Institute of Technology verteld (KIT) op donderdag.



"The Airwriting handschoen kunt u schrijven in de lucht als op een onzichtbare tabel, "zei Amma. Acceleratie - en rotatiesensoren vertaalden deze bewegingen vervolgens naar het schrijven. Hiervoor worden karakteristieke signaalcurves voor elke letter opgeslagen. "Het systeem heeft op dit moment een foutenpercentage van elf procent. Als we het systeem aanpassen aan de individuele spelling van de gebruiker, daalt het tot slechts drie procent. "



Met het geld van de" Google Faculty Research Award "willen de wetenschappers de procedure verfijnen en het draagcomfort verhogen." Het zou denkbaar zijn dan, bijvoorbeeld, de integratie in een onopvallende armband, "zei Amma. Het systeem kan ook rechtstreeks in smartphones worden geïntegreerd, die dan zelf bijna een pen worden.

Popular

Recent Posts

Blogarchief