Kinderen hebben vaak nog steeds een einde nodig na de bioscoop

Films zijn bijna altijd een ervaring - vooral voor kinderen. Daarom moeten ouders met hun kinderen praten over een film die ze aan het kijken zijn. Idealiter strekt het enthousiasme voor de film zich uit over een nieuw boek. di De presentatoren Gundula Gause, Jörg Pilawa en de cabaretier Fatih Çevikkollu promoten de Intiative Show! Wat heeft uw kind met media.

Voor kinderen is het vaak heel opwindend om naar de film te gaan. Zelfs dan hebben ze meestal veel vragen over de film of de onderwerpen die daar worden besproken. Om deze reden nemen ouders idealiter de tijd voor een gezamenlijk einde na de bioscoop.



Ouders en kinderen kunnen dan praten over individuele personages in de film of bijzonder spannende scènes bespreken. Dat beveelt het initiatief aan Look! Wat heeft uw kind met media. Als een kind in het bijzonder geïnteresseerd is in een thema uit de film na de bioscoop, kan het bijvoorbeeld handig zijn om een ​​boek aan te bieden.



Kinderen onder de zes jaar mogen over het algemeen alleen naar de bioscoop gaan als ze een film bijwonen. Tussen 6 en 13 mogen ze alleen een film kijken, maar alleen als de uitvoering uiterlijk om 20.00 uur eindigt. Deskundigen adviseren echter om kinderen tot 9 jaar naar de bioscoop te begeleiden.

Popular

Recent Posts

Blogarchief