Digitaal boodschappenlijstje: app maakt winkelen eenvoudiger

Voor het winkelen volgt de rondleiding door het appartement en wordt alles wat nodig is genoteerd. Maar in een haast blijft het boodschappenlijstje op de keukentafel. Dit zou niet zijn gebeurd met een nieuwe app waarmee u een digitale boodschappenlijst kunt maken. di De app Bring! maakt de klassieke geschiedenis van de winkellijst. Het programma kan ook gezinslijsten maken.

Boodschappenlijsten worden snel vergeten, verloren of onleesbaar. De ontwikkelaars van de Swiss Bring! Labs hebben daarom de boodschappenlijst ingepakt in een app - Bring! is het resultaat.



Gebruikers kunnen hier de voedingsmiddelen en huishoudelijke artikelen selecteren die ze willen. Deze verschijnen dan als een pictogram in een aparte lijst. Als bepaalde producten niet in de categorieën vallen, kan de gebruiker ze als een pictogram maken. Bovendien kunnen hoeveelheden en opmerkingen over de goederen worden gemaakt. Voor gezinnen en gedeelde appartementen kunnen worden gemaakt in de app gemeenschappelijke lijsten, zelfs een uitwisseling van berichten is mogelijk. Daarnaast heeft de app toegang tot het adresboek nodig.



Daarnaast moeten gebruikers zich registreren met hun e-mailadres. Voor uitwisseling met andere gebruikers heeft de app een internetverbinding nodig. Het samenstellen van boodschappenlijsten werkt zelfs zonder een internetverbinding.



Breng! voor iTunes



Breng! voor Android



website getbring. com

Popular

Recent Posts

Blogarchief