De Android-tablets van Lenovo zullen in september

aankomen Lenovo lanceert zijn eerste Android-tablets in september op de Duitse markt. Hoewel de IdeaPad K1 meer op de consument is gericht, moet de ThinkPad-tablet met een beveiligingsconcept met meerdere niveaus vooral aantrekkelijk zijn voor zakelijke klanten. bunter ausreißer: mit dem ideapad k1 nimmt lenovo den tablet-massenmarkt ins visier. (bild: lenovo/dpa/tmn) Kleurrijke uitschieters: de IdeaPad K1 is het doelwit van Lenovo voor de massamarkt-tabletmarkt. (Foto: Lenovo / dpa / tmn)

Lenovo lanceert zijn eerste Android-tablets in september op de Duitse markt. Hoewel de IdeaPad K1 meer op de consument is gericht, is de ThinkPad-tablet met een beveiligingsconcept op meerdere niveaus in de eerste plaats bedoeld om een ​​beroep te doen op zakelijke klanten.



Lenovo lanceert twee tablets. Beide apparaten wegen ongeveer 750 gram, hebben een 10,1-inch multi-aanraakscherm (1200 bij 800 pixels) en worden aangedreven door Nvidia's Tegra 2 dual-core processor (1 GHz), zegt de fabrikant.



Als besturingssysteem sets Lenovo Android 3.1 (Honeycomb), wordt ook geleverd met Flash 10.3 vooraf geïnstalleerd. Full-HD-inhoud kan via HDMI-poorten naar andere apparaten worden uitgevoerd. Een camera aan de voorzijde lost twee megapixels, een aan de achterkant van vijf. De business tablet biedt meer dan de Ideapad nog steeds een USB 2.0-poort, een SD-kaartlezer en krasbestendig display glass.



De Ideapad K1 wil verkopen voor 399 euro Lenovo begin september, met dezelfde maand verwacht dat de Thinkpad tablet komt naar winkels. Van de kosten afhankelijk van de uitrusting 459-629 Euro


.

Popular

Recent Posts

Blogarchief