Opstart - en uitschakelgeluiden wijzigen op Windows 8

Meer individualiteit ook op het gebied van geluid: als u liever uw eigen muziek speelt in plaats van het standaardgeluid bij het opstarten van uw Windows-computer, kunt u dit met een paar trucs wijzigen. auc WIndows 8-gebruikers kunnen ook individuele pieptonen instellen op hun pc.

Meer individualiteit, zelfs in termen van geluid: als u liever uw eigen muziek speelt tijdens het opstarten van uw Windows-computer in plaats van het standaardgeluid, kunt u dit met een paar trucs wijzigen.



Zelfs onder Windows 8 kunnen gebruikers hun eigen piepjes maken Instellen en afsluiten. Echter, ontwikkelaars Microsoft de functie uitgeschakeld is, meldt het tijdschrift "Computer Bild" (uitgave 25/2012). Om te ontgrendelen aanvankelijk noemde het register moet worden geopend, maar je typt "regedit". Dan is het op een dubbel-klik op "HKEY_CURRENT_USER" en "AppEvents" de vermelding "Event Labels".



Er is een hele lijst van items om de informatie onder "WindowsLogoff" de beslissende vier zijn "Windows Logon te zien" "WindowsUnlock" en "systeem Exit". worden allen de waarde "ExcludeFromCPL" 1-0 veranderd. Vervolgens verschijnt de optie om de piepjes voor de vier gebeurtenissen te veranderen zoals gewoonlijk in het menu Geluiden in het Configuratiescherm. Een nieuw geluid kan alleen worden geïntegreerd als het in WAV-indeling is.

Popular

Recent Posts

Blogarchief