Vrouwen combineren broekpakken met kwastjes en hoge hakken

In de overgangsperiode zijn de lichtgewicht cargobroeken bijzonder comfortabel om te dragen. Het is echter niet gemakkelijk voor vrouwen om hun vrouwelijkheid te benadrukken. Als vrouwelijk contrast zijn hoge hakken echter geschikt. we Als je een cargo-broek wilt dragen zonder pesterig te zijn, is het het beste om bijpassende pompen te dragen.

De cargo-broek drijft vrouwen in een nogal jongensachtige look. Dat kan nauwelijks worden gecompenseerd, zegt modeconsultant Ines Meyrose uit Hamburg.



De broek doet de benen er erg stabiel uitzien, zegt ze. Ik kan goed nemen als ik een meer krachtige en stabiele prestaties is belangrijk. Anders zou ik doen zonder. Echter, kunnen vrouwen op zijn minst break-up met meer vrouwelijke stukken de algehele indruk iets met mooie hoge hakken. Het gaat als volgt of zeer rustiek ingerichte - niets daar tussenin is mogelijk, zegt Meyrose



Meyrose adviseert in styling te zetten is ook een focus op denOberkörper en ter compensatie van de optische gewicht van het onderlichaam door de wijde broeken met steekzakken boven. , Dit wordt bijvoorbeeld bereikt met een sjaal of een sjaal over de bovenkant, die het schoudergedeelte benadrukt.



De cargo-broek is een klassieke werkbroek. Cargo is het Engelse woord voor vracht. De broek, meestal gemaakt van katoen, heeft vaak zijzakken op de dij of op de knieën.



Website van Ines Meyrose

Popular

Recent Posts

Blogarchief