LeWeb: tussen Big Data en NSA

i Dit jaar is er een schaduw over de hele internetsector - de onthullingen over de ongebreidelde internetsurveillance door de NSA.

De oprichter van de online opslagdienst Evernote, Phil Libin, in Parijs zegt dat het eigenlijk een heel eenvoudige zaak is: we moeten onze regering vertellen wat we willen - en het moet dat doen. Een taak voor misschien zes maanden, een uiteindelijk leeft in een democratie. En de technologiebaas van de online dealer en cloudserviceprovider Amazon, Werner Vogels, wil het probleem van de andere kant oplossen: inlichtingendiensten zouden altijd spioneren, dus je moet de klant sterke encryptietechnologie in handen geven.



Tot grote vreugde van de LeWeb-makers zijn er nog steeds technologische dromers zoals Bruno Maisonnier, de oprichter van Aldebaran Robotics. Het is humanoïde robot in elk huis, geef elke winkel, kondigde hij na een gesprek met een proces ontwikkeld door zijn bedrijf robot jongen. Robots die hun emoties te herkennen en handelen dienovereenkomstig. Bijna direct naar de Fransman, die de bankier voor robot enthousiastelingen was, maar volgt Microsoft executives Nadella met woorden van waarschuwing voor alle toekomstige orakel. Je hebt de neiging om de echte toekomst verkeerd te beoordelen terwijl je probeert er zijn eigen ideeën over op te leggen, zegt het hoofd van de clouddivisie, die ook wordt beschouwd als een topkandidaat voor het topmanagement.



LeWeb-programma


1 2 3

Popular

Recent Posts

Blogarchief