Let op de kosten van tv - en internetproviders

internetanbiete Internet providers te voeren met hun prijzen vaak dwalen.

Een betere blik tweemaal en lees de kleine lettertjes: Consumenten moeten voorzichtig zijn om de kosten te vallen voor TV en Internet providers te voorkomen



Of opgedrongen resultaten of misleidende prijs met aanbiedingen van tv en internet providers op zoek consumenten vanwege mogelijke. verholen kosten betere manier twee keer. Het adviseert de Consumer Saksen. Soms aansluitingen zou "gratis 6 maanden voor nieuwe klanten" geadverteerd met aanduidingen als "0Euro" of. Maar dan kan het gebeuren dat de klant nog steeds iets moet betalen - bijvoorbeeld voor de verzending of de installatie van de verbinding.



Bovendien zouden internetbestelklanten vaak aanvullende diensten ontvangen, zoals programmapakketten of beveiligingspakketten die software worden genoemd. Het wordt - niet eerder - na een paar maanden in rekening gebracht.



Een andere valkuil waartegen de consument pleit, waarschuwt: er wordt geadverteerd voor een gereduceerde prijs, die echter slechts een half jaar geldig is. De normale prijs, die volgens dit voorbeeld moet worden betaald vanaf de zevende maand en voor de rest van de periode van twee jaar, is aanzienlijk hoger en wordt alleen vermeld in de kleine lettertjes.



Omdat dergelijke praktijken volgens de consumentenverdedigers de wettelijke voorschriften in strijd zijn met de implementatie van de richtlijn consumentenrechten, worden aanbieders herhaaldelijk gewaarschuwd of aangeklaagd.

Popular

Recent Posts

Blogarchief