SumUp start smartphonebetalingssysteem

Het bedrijf SumUp lanceert een nieuw betaalsysteem voor smartphones. Zelfstandigen of kleine bedrijven kunnen van hun mobiele telefoon een betaal - en creditcardterminal maken. aufstecke Aansluiten en betalen: de SumUp-kaartlezer verandert de smartphone in een bankpas en creditcardterminal.

Het bedrijf SumUp lanceert een nieuw betaalsysteem voor smartphones. Zelfstandigen of kleine bedrijven kunnen van hun mobiele telefoon een betaal - en creditcardterminal maken.



SumUp biedt een eigen kaartlezer aan die is verbonden met de hoofdtelefooningang van de smartphone. De app is beschikbaar voor Android - en iOS-apparaten. De kaartlezer is gratis, SumUp berekent een servicekosten van 2,75 procent van zijn omzet. Geïnteresseerden kunnen zich registreren op www. sumup. de



Ook nieuw in de markt is het Payleven-systeem, dat werkt volgens een soortgelijk principe als SumUp. Hier zijn negen centen per transactie en 2,95 procent van de omzet verschuldigd. In de afgelopen paar weken hebben bijna 1.000 detailhandelaren en dienstverleners in Berlijn van het aanbod gebruikgemaakt in een testfase: bijvoorbeeld kappers, bakkerijen, restaurants, aanbieders van thuisverpleging en IT-training. De derde medecontractant van StreetPay, die een paar weken geleden is gestart, berekent 19 cent per transactie en 2,75 procent van de omzet.

Popular

Recent Posts

Blogarchief