Pailletten zijn niet voor dagelijks gebruik

Ze flikkeren en schitteren en werpen reflecties door de kamer, afhankelijk van de lichtinval: de pailletten. Dat is waarom ze meer geschikt zijn voor een grote uitvoering dan een besloten vergadering. ei Een echte eyecatcher - pailletten trekken de aandacht vanwege hun lichte reflexen.

Ze flikkeren en schitteren en geven reflexen door de kamer, afhankelijk van het licht: de pailletten. Daarom zijn ze meer geschikt voor een grote uitvoering dan voor een besloten vergadering.



De rok met pailletten is niet je dagelijkse kledingkast, zelfs als je een dikke trui draagt. Dit benadrukt Style Consultant Ines Meyrose uit Hamburg en lid van de Association of German Colour and Style Consultants. "Het is een avondoutfit, maar eerder iets voor de kleine cirkel, dus het is niet in de Opera, maar voor een oudejaarsavondfeest, of is goed voor kerstavond."



Sommige ontwerpers hebben momenteel lovertjes, erg strak en korte rokken aangeboden. Ze kunnen alleen zeer slanke vrouwen dragen. "Glitter en glitter dragen minstens één maat jurk en pailletten, vooral omdat ze zijn genaaid", legt de modeconsulent uit. Dit moet ook worden opgemerkt bij leggings en panty's: "Glinsterende modellen zijn eigenlijk alleen voor de zeer slanke poot."



Het alternatief: een lovertjestop onder een stretch-jas of een blazer. Het bovenste deel richt het zicht op het midden van het lichaam - en weg van de probleemgebieden op heupen en benen. "Of je neemt een glinsterende stola of een sjaal."

Popular

Recent Posts

Blogarchief