Updates voor iOS en macOS met nieuwe privacy-informatie

Apple vertrouwt op meer transparantie in verzamelde gegevens. Door op een nieuw pictogram te klikken, ontvangen gebruikers in de toekomst informatie over het gebruik en de openbaarmaking van persoonlijke gegevens. Deze innovaties worden actief met de nieuwste systeemupdates. mit den neusten updates informiert apple künftig die nutzer über die datenverwendung. Met de nieuwste updates zal Apple gebruikers in de toekomst informeren over het gebruik van gegevens.

Met de update naar iOS 11.3 en macOS 10.13.4 maakt Apple gebruik van meer informatie over verzamelde gegevens en het gebruik ervan. Telkens wanneer Apple persoonlijke gegevens verzamelt in een app, verschijnt er een nieuw pictogram met gedetailleerde uitleg.



Apple niet alleen over de gegevens die worden verzameld, maar ook over waarom dit gebeurt, welke diensten betrokken zijn en ook informeert u over hoe gegevens uiteindelijk wordt doorgegeven.



iOS 3.11 gaat over de Instellingen van het apparaat (van iPhones 5S, iPad mini 2 of iPod touch 6e generatie) en hier onder Algemene / Software-update beschikbaar. Mac-gebruikers te bellen naar de Mac App Store en de nieuwe versie kunnen updates downloaden als de computer niet aan te geven het op zichzelf.



Nota van Apple

Popular

Recent Posts

Blogarchief