Adresproblemen met vrienden van de partner

In een relatie ontmoeten onvermijdelijk verschillende vriendenkringen elkaar. Maar ze hoeven niet samen te voegen. Vanwege de vrienden om te betogen, heeft volgens een deskundige geen zin.

In een relatie botsen verschillende vriendenkringen onvermijdelijk met elkaar. Maar ze hoeven niet samen te voegen. Ruzie over de vrienden is volgens een expert niet logisch.



"Hij heeft zijn beste maatjes, zij heeft haar vriendinnen. Dit is belangrijk, omdat dingen in deze cirkel worden besproken, die niet in de relatie worden besproken, "zegt Dariush Barsfeld, een paartherapeut van Darmstadt. Als de nieuwe vriendin van zijn vrienden maar niet wordt geaccepteerd, moet ze dat tegen haar partner zeggen. Het was aan hem om de relatie met zijn vriendenkring te controleren, en toen zijn kennissen de partner ontmoetten met een gebrek aan respect of een vooringenomen houding, was het vaak iets anders. "Het echte conflict is tussen de vrienden - niet de samenwerking", zegt bars veld. Dat is de reden waarom hij alleen op het niveau van vriendschap kan worden opgehelderd.



Het heeft geen zin om over zijn vrienden te discussiëren. "Een discussie over wie gelijk heeft en wie niet, leidt tot niets", zegt de paartherapeut. Men moet de partner eenvoudig laten weten dat men niet gelukkig is met de situatie in zijn vriendenkring. Dan zou je samen naar oplossingen kunnen zoeken. Vaak helpt het in de eerste stap alleen de betrokken persoon om afstand te houden van elkaars vriendenkring.

Popular

Recent Posts

Blogarchief