Niet alle routers kunnen

controleren De nieuwe VDSL-tarieven met superverving bieden een aanzienlijk verbeterde gegevensoverdracht. Als u wilt overschakelen naar een van de snelle poorten, maar eerst moet controleren of zijn router geschikt is. vdsl-tarife mit supervectoring sollen daten mit zu 250 megabit pro sekunde (mbit/s) übertragen können. Supervisie VDSL-tarieven moeten in staat zijn gegevens over te dragen met een snelheid tot 250 megabit per seconde (Mbps).

Tot 250 megabits per seconde (MBit / s) en dus meer dan twee keer zo veel gegevensdoorvoer zouden de nieuwe VDSL-tarieven met Supervectoring moeten brengen.



Providers zoals Telekom of 11 willen de tot nu toe gebruikelijke 100-Mbit / s-Schallgrenze in het Telefonkabelnetz vanaf augustus in sommige regio's van Duitsland kraken. Andere providers zullen waarschijnlijk snel volgen.



Iedereen die overweegt om over te schakelen naar een van de snelle verbindingen, heeft hiervoor mogelijk een nieuwe router nodig, meldt het telecommunicatieportaal Teltarif. de. Omdat zelfs up-to-date apparaten zelden de standaard 35b beheersen die nodig is voor toezicht - en de selectie in de detailhandel is nog steeds beperkt.



In de telecom is er een verslag van het computerbeeld, aangezien de router Speedport Smart 2, 11 aangepaste versies van de Fritzbox-router 7530 en 7590 AVM verkoopt. De Fritzbox 7590 is beschikbaar, evenals de Archer VR2800v van TP Link, ook in de vrije handel, voor het geval de eigenaar van de verbinding geen apparaat van de provider wil kopen of huren.



Rapport van Computerbild

Popular

Recent Posts

Blogarchief