Twitter start knop Ontdek

Twitter biedt zijn gebruikers een nieuwe functie: de knop Ontdekken. Over hem kun je in de Twitter-app hashtags zien aan de nieuwste trends - maar tot nu toe alleen op iOS-systemen. i In de Twitter-app is er het tabblad Ontdekken in de menubalk.

De dienst voor korte berichten Twitter wil zijn gebruikers helpen met een nieuwe functie voor een beter overzicht van de huidige onderwerpen. Onder het nieuwe tabblad Ontdekken in Duitsland worden trefwoorden - de zogenaamde hashtags - weergegeven voor de huidige trends.



Voorbeelden zijn #ibes voor het RTL-junglekamp Ik ben een ster - Haal me hier weg! of #Schulz voor de SPD-kanselier-kandidaat Martin Schulz. Het tabblad Ontdekken verschijnt in de menubalk tussen de startpagina en berichten van de officiële Twitter-app. Als je op een hashtag tikt krijg je de tweets te zien. In de VS worden de nieuwscollecties van Moments ook geïntegreerd met hun multimedia-inhoud.



Explore zal in eerste instantie beschikbaar zijn op het iPhone iOS-systeem van Apple. In de komende weken moeten gebruikers van apparaten met het Google Android-besturingssysteem de nieuwe functie kunnen gebruiken, zoals Twitter laat op donderdag in een blog heeft aangekondigd.

Twitter vocht onlangs herhaaldelijk tegen rode cijfers en langzamere groei, Bedrijfsleider Jack Dorsey wil het bedrijf meer richten op huidig ​​nieuws en video-inhoud.



Twitter-blogbericht

Popular

Recent Posts

Blogarchief