Achterwaartse bestuurders op parkeerterrein moeten schade delen

Als je rijdt op de parkeerplaats achteruit, moet oppassen bijzonder goed. Voor een voetganger zou kunnen worden op de weg. Ten tweede, moet u wellicht om de aansprakelijkheid te delen als het gaat om crash met een andere auto.

Wie is het omkeren op de parkeerplaats moet oppassen bijzonder goed. Voor een voetganger zou kunnen worden op de weg. Ten tweede, elke



Twee automobilisten die een parkeerplaats in omgekeerde richting moet je de aansprakelijkheid te delen als het gaat om crash met een andere auto hebben geconfronteerd., Hebben om de schade naar het oordeel van het Oberlandesgericht van Hamm te delen. In eerste instantie werd een bestuurder die zijn auto achterwaarts uit een parkeerbox duwde verantwoordelijk voor de totale schade. Hij was zelfs gestopt voor de botsing. De man klaagde daarom tegen een andere bestuurder die zijn auto achterwaarts langs de parkeerbakken reed en tegen zijn auto botste. De Hogere Regionale Rechtbank bevestigde de eiser gedeeltelijk. Wie achteruitrijdt op een parkeerplaats, moet net zo voorzichtig zijn als een chauffeur die uit een box herstelt. Het vonnis van de 9e burgerlijke senaat gepubliceerd op vrijdag (26 oktober) dateert van elfde September (I-9 U 32/12).

Popular

Recent Posts

Blogarchief