Verzekering moet advocaatkosten vergoeden

De verzekering van een ongeval dader vestigen vaak de claim uit de tijd en met aftrek. Ga slachtoffers van verkeersongevallen, omgekeerd, dat tegenover de verzekering moet de juridische kosten te betalen - in het kader van een bepaalde voorwaarde. regulier regelt de tegengestelde verzekering vertraging van de schade of kortingen, kan het slachtoffer een advocaat aan te wijzen.

Als een slachtoffer een advocaat ingehuurd, de tegengestelde verzekering moet de kosten daarvan te dekken. Echter, er moet noodzakelijk zijn geweest dat er een advocaat werd ingeschakeld.



De Vereniging van Traffic wet van de Duitse Orde van Advocaten (DAV) informeert over een besluit van de deelraad in Berlin-Mitte (Ref. 102 C 3305/14).



In de onderhandeld geval had een commerciële autoverhuurbedrijven om een verkeersongeval draaide een advocaat. Na regulering van het ongeval dwong de tegenstander verzekeringsmaatschappij weigerde de juridische kosten over te nemen. maar de huurauto niet wilt accepteren en ging naar de rechtbank



afgewerkt. De verzekering moet de kosten te dekken. In dit geval was het noodzakelijk om een ​​advocaat in te schakelen. Volgens de huidige verzekeringspraktijk is het moeilijk te geloven dat regulering zonder aftrek zal plaatsvinden.



Vaak komen ook verzekeringsmaatschappijen te laat om te reguleren. Dit alles rechtvaardigt de betrokkenheid van een advocaat. Daarom moet de tegenpartij de juridische kosten betalen.

Popular

Recent Posts

Blogarchief