Elektrische Mercedes B-Klasse start bij 39 151 Euro

di De elektrisch aangedreven Mercedes B-Klasse heeft 130 kW / 177 pk en zou tot 200 kilometer per acculading moeten leveren.

Mercedes vraagt ​​om de elektrisch aangedreven B-klasse minimaal 39 151 euro. Dit heeft de autofabrikant in Stuttgart aangekondigd. Het model kan voortaan worden besteld, de eerste voertuigen worden later dit jaar geleverd.


Voor een toeslag van ongeveer 3000 euro op de duurste diesel met voorwielaandrijving heeft Mercedes de B-Klasse uitgerust met een 130 kW / 177 PS sterke elektromotor. De lithium-ion batterij biedt genoeg voor maximaal 200 kilometer. De vijfzitter accelereert volgens de fabrikant in 7,9 seconden van 0 naar 100 km / h en heeft een topsnelheid van 160 km / h bereikt.



Naast diverse uitrustingsniveaus en comfort extra's zijn te vinden in de prijslijst van de elektrische auto een aantal speciale opties. Dit omvat een nieuw systeem voor het opwekken met radar ondersteuning voor iets minder dan 420 euro extra. Afhankelijk van de afstand tot het voorligger regelt de technologie het samenspel tussen energiebesparend stationair draaien en vertragen door de polariteit van de elektromotor om te schakelen om energie te produceren. Voor ongeveer 120 euro is er een omgevingsdetectie met een voetgangerswaarschuwingssysteem om 30 uit te voeren.

Popular

Recent Posts

Blogarchief