Houd het energieverbruik in de gaten met de app

Veel mensen weten niet hoeveel energie ze verbruiken. De gratis App EnergieCheck moet meer overzicht bieden. Gebruikers voeren de gegevens direct in hun smartphone in bij de teller - ze worden gesynchroniseerd met een account op internet. o Of het nu om water of elektriciteit gaat, een gratis app helpt meterstanden te verzamelen om je verbruik bij te houden.

Veel mensen weten niet hoeveel energie ze verbruiken. De gratis App EnergieCheck moet meer overzicht bieden. Gebruikers voeren de gegevens rechtstreeks in op hun smartphone aan de balie - ze worden gesynchroniseerd met een account op internet.



Water, verwarming, elektriciteit: de app van de co2online GmbH zonder winstoogmerk moet het verzamelen van meterstanden vergemakkelijken. De online beschikbare energiebesparingsrekening evalueert de gegevens. Dit geeft de gebruikers een idee van hun verbruik en helpt hen om succes bij het besparen te zien, legt de organisatie uit.



Daarnaast biedt de EnergieCheck een handige zoekfunctie voor professionals in de regio, zoals vakmensen, energieconsultants, schoorsteenvegers, verenigingen van huurders, consumentencentra of banken. Co2online werkt momenteel aan extra functies. Consumenten moeten bijvoorbeeld met een hittecontrole kunnen bepalen of een hydraulische uitbalancering van de verwarming de moeite waard is. De app is beschikbaar voor Android en iPhone.

Popular

Recent Posts

Blogarchief