VW brengt Scirocco als 220-pk sportmodel GTS

Sportief, strak, sterker: Dus de Scirocco GTS komt terug. Volkswagen presenteert de auto op de autoshow in Shanghai. Onder de motorkap ligt een 162 kW / 220 pk turbomotor. neuauflag Een nieuwe interpretatie van een klassieker: de Scirocco GTS zal beschikbaar zijn vanaf eind mei zijn.

VW brengt de Scirocco GTS terug. Op de Motor Show in Shanghai (22 april tot en met 29), de Wolfsburg fabrikant onthulde een nieuwe versie van het speciale model in 1982 voor het eerst getoond



Athletic uitgerust strak getrokken en meer gemotoriseerde, aan het einde van mei in de handel, de coupe. De prijs is nog niet bekend.



om een ​​onderscheidend gestreept ontwerp en rode remklauwen in de 18-inch wielen buiten en een bewust donkere ambiance met zwarte stoelen en rode decoratieve strips te herkennen in de Scirocco GTS is uitgerust met een 162 kW / 220 pk turbomotor. De 2.0-liter benzine motor accelereert de coupé in 6,5 seconden van 0 naar 100 km / h. De topsnelheid is 246 km / h voor de versie met handgeschakelde versnellingsbak. Met automaat met dubbele koppeling GTS bereikt 244 km / h. Het verbruik is VW met 6,0 en 6,4 liter, de CO2-uitstoot moet 143 en 152 g / km zijn.



Motorshow in Shanghai (NL)

Popular

Recent Posts

Blogarchief