Fuchsia heeft veel water en voedingsstoffen nodig

besonder Vooral in de bloeifase is het goed om de fuchsia te voorzien van wat vloeibare kunstmest. Fuchsia's hebben veel aandacht nodig: hobbytuiniers moeten ze regelmatig water geven en bemesten. Hiervoor kunnen ze genieten van de lange bloeifase van de planten.



Fuchsia's hebben veel water en veel voedingsstoffen nodig. Vooral op warme dagen moeten hobbyduinders royaal water geven, adviseert het bloemenbureau in Düsseldorf. Vóór elke besproeiing moet de bovenste laag aarde droog zijn. Een keer per week wordt aanbevolen om de fuchsia vloeibare kunstmest te geven - vooral tijdens de bloeiperiode van mei tot oktober is dit belangrijk. Over het algemeen moet de fuchsia groeien in voorbemeste potgrond, wat zand maakt de grond meer doorlatend.



De plant van de familie van teunisbloemplanten is er in veel verschillende kleuren en vormen. Het geeft de voorkeur aan de penumbra, afhankelijk van de aard van hun plaats maar ook zonnig. De vuistregel is dat fuchsia's in felle kleuren zonniger kunnen staan ​​dan fuchsia's in felle kleuren.



In de late herfst - zelfs vóór de eerste vorst - brengen hobbyduinders de fuchsia's van buiten naar binnen. De planten overwinteren het beste in een donkere en ongeveer tien graden koude kamer. In maart kunnen ze overschakelen naar een heldere plek, wat de groei stimuleert. Vanaf ongeveer april - na de laatste vorst - mogen de fuchsia's weer naar buiten.

Popular

Recent Posts

Blogarchief