H7-lampen voor de motorfiets: duur merkproduct in de test vóór

In dit geval is duurder hetzelfde beter: in een test snijd duurdere H7-lampen voor motorfietsen beter dan goedkoop. meh Meer licht voor veilig rijden: H7-lampen van bekende merken zoals Philips (afgebeeld), Bosch en Osram scoren toppunten in de test.

Voor H7-lampen met merknaam staan ​​er dure merkproducten op de voorgrond. Ze bieden een echte upgrade naar het licht, beoordeelt het tijdschrift Motorrad (uitgave 5/2017), dat 15 H7-lampen heeft getest.



Winnaar van de test is de Philips X-treme-visie voor 22,99 euro. Het snijdt net zo goed als de Bosch Plus 90 (€ 30,99 per paar) en de Osram Night Breaker Unlimited (paarprijs € 34,99) heel goed.



Maar zelfs de goedkopere deals doen het goed. Vijf lampen blijken goed te zijn, inclusief de Ulitmate Speed ​​H7 + 50% - met 5,99 euro per paar, de tweede goedkoopste lampen in de test. Vijf voldoen, inclusief de goedkoopste in de test: Hein Gericke Koplamp Bulb voor 2,95 euro per stuk. Slechts twee producten blijken voldoende te zijn, inclusief ongeveer 21 euro per paar dure maar niet-aanbevolen lampen.

Popular

Recent Posts

Blogarchief