Daimler herinnert zich aan vloermatten voor Mercedes M-Klasse

Daimler krijgt duizenden all-weather vloermatten terug van de accessoires programma voor de Mercedes M-Klasse. Reden zijn mogelijke problemen met het gaspedaal. In Duitsland zijn ongeveer 2800 matten getroffen.

Daimler krijgt duizenden all-weather vloermatten terug van de accessoires programma voor de Mercedes M-Klasse. Reden zijn mogelijke problemen met het gaspedaal. In Duitsland worden ongeveer 2.800 matten beïnvloed.



Beïnvloed door de terugroepactie is de nieuwste generatie M-klasse productie van juli 2011 tot juli 2012, een woordvoerder van de in Stuttgart gevestigde bedrijf op maandag (13 augustus). Eerder had de online krant "Autogazette. de" al gemeld. Dienovereenkomstig werden 8675 matten uit het assortiment accessoires verkocht in de VS, in Duitsland zijn er ongeveer 2800 matten. Het aantal matten dat globaal wordt teruggeroepen, kan op verzoek niet door de woordvoerder worden gezegd.



Het is mogelijk dat de deurmat het gaspedaal op de twee betreffende modellen raakt en dus automatisch wordt versneld. Aangezien alleen de kopers van de auto's, maar niet die van de vloermatten bekend waren, zal de Federal Motor Transport Authority (KBA) de houder hiervan op de hoogte stellen. De matten kunnen gratis worden ingewisseld, aldus de woordvoerder. Ongelukken zijn tot nu toe niet gebeurd.

Popular

Recent Posts

Blogarchief