Space Star: Mitsubishi geeft kleine auto's een nieuwe naam

Mitsubishi heeft de nieuwe vijfzitter omgedoopt tot: vorig jaar werd het geïntroduceerd onder de naam Mirage. Nu komt de kleine auto als een Space Star naar de dealers. mitsubishi De nieuwe kleine auto Space Star van Mitsubishi zal naar verwachting vanaf april beschikbaar zijn.

Mitsubishi heeft de nieuwe vijfzitter omgedoopt: vorig jaar werd het onthuld onder de naam Mirage. Nu komt de kleine auto naar de dealer als een Space Star.



Mitsubishi's nieuwe kleine vijfzitter wordt in Europa op de markt gebracht onder de naam Space Star. Het voertuig, dat op de Autosalon van Parijs 2012 als Mirage werd gepresenteerd, zou in april naar de dealers moeten komen en zou niet meer dan 10.000 euro moeten kosten, noemt de fabrikant officieel nog steeds geen prijzen. Het hernoemen vond plaats vanwege "handelsmerken", zei een woordvoerder van het bedrijf. De vijfzitter meet 3,71 meter lang en wordt aangedreven door driecilinder benzinemotoren met een cilinderinhoud van 1,0 en 1,2 liter, die 52 kW / 71 pk en 59 kW / 80 pk leveren. De kleinere motor verbruikt 4,0 liter (CO2-uitstoot: 92 g / km). Bij 1,2 liter zijn de waarden nog niet definitief, maar moeten ze op 4,3 liter en 100 g / km staan.

Popular

Recent Posts

Blogarchief