Verhuurder moet de kosten dragen voor niet-verhuurde appartementen

Breng exploitatiekosten over naar andere huurders wanneer er leegstaande appartementen in een huis zijn - dat is gewoon niet mogelijk. De verhuurder moet hier voor zorgen, alleen de berekeningscode is afhankelijk van de modus. stehe Indien appartementen leeg zijn in een huurkazerne, moet de verhuurder zelf de kosten dragen en mag hij deze niet zomaar overdragen aan de andere huurders.

Als er appartementen in een woning leeg zijn, kan de verhuurder de exploitatiekosten niet eenvoudig overdragen aan de andere huurders. Hij moet rekening houden met de operationele kosten van de facturering, maar deze uiteindelijk zelf dragen.



Wanneer hij de kosten verdeelt per woonruimte, moet hij het lege gebouw als elk ander appartement behandelen. De verhuurder-vereniging Haus Grund Duitsland wijst dit erop. Als er clausules in de huurovereenkomst zijn, volgens welke de exploitatiekosten alleen worden gedistribueerd naar de gehuurde appartementen, zijn ze niet effectief.



Als de kosten worden verdeeld op basis van de bewoners van de appartementen, is facturering moeilijker. Hoewel het appartement leeg is, moet de verhuurder er eerst rekening mee houden bij de verdeling van de kosten. Hij vertrekt van fictieve gebruikers - hun exacte aantal is gebaseerd op de gemiddelde bezettingsgraad van vergelijkbare appartementen. Als hij de exacte kostenverdeling voor het ongebruikte appartement heeft bepaald, moet hij op zijn beurt hem betalen.

Popular

Recent Posts

Blogarchief