Subaru XV: alternatief voor VW Tiguan en Co

Subaru biedt een alternatief voor lichte off-road voertuigen zoals de VW Tiguan of Toyota RAV-4. De Japanse specialist op alle wielen bouwt de nieuwe XV. leichter geländewagen mit impreza-genen: subaru bringt anfang 2012 den xv auf den markt. (bild: subaru/dpa/tmn) Licht off-road voertuig met Impreza-genen: Subaru lanceert de XV begin 2012. (Foto: Subaru / dpa / tmn)

Subaru biedt een alternatief voor lichte off-road voertuigen zoals de VW Tiguan of Toyota RAV-4. De uitloper van het compacte model Impreza viert momenteel zijn première op het internationale autosalon IAA in Frankfurt (15e tot 25e eeuw). September) en zal begin 2012 beschikbaar zijn. Als een vijfdeurs met schuin aflopende achterkant meet meer bodemvrijheid dan de Impreza en de robuuste uitstraling de XV in de lengte van 4,45 meter. Volgens de fabrikant biedt het plaats aan vijf passagiers en iets minder dan 400 liter aan bagage.



De auto's worden aangedreven door twee nieuwe 1.6 en 2.0-liter Boxer benzinemotoren en een 2.0-liter boxer diesel. Ook nieuw zijn de traploze automatische transmissie en een start-stop-functie. Prestaties, rijgedrag en brandstofverbruik blijft Subaru op de IAA nog steeds schuldig. Ook de XV-prijs die de Japanners net voor de marktintroductie willen bellen.

Popular

Recent Posts

Blogarchief