Eerst vuil op de auto weken en dan in de wasinstallatie

Om een ​​auto grondig schoon te maken, is autorijden door de wasstraat meestal niet genoeg. De strijd tegen vuil hangt ook af van de juiste voorbehandeling. mit vorwäsche: grober dreck sollte entfernt werden, bevor es durch die waschstraße geht. Voorwassen: grof vuil moet worden verwijderd voordat het door de wasstraat gaat.

De auto is vuil, dus in de wasstraat. Klinkt praktisch. Maar daarvoor moeten automobilisten hun handen beter op zichzelf leggen.



Gebruik de hogedrukreiniger om hardnekkig vuil te verwijderen of verzachten. Immers, wie vooraf schoonmaakt, kan krassen vermijden, meldt het tijdschrift Auto Motor und Sport (nummer 22/2017). Bovendien verbetert de voorbehandeling het resultaat na het wassen van de auto.



In het geval van vuil veroorzaakt door insecten, hars, strooizout of vogelpoep, moeten automobilisten niet wachten tot de volgende geplande wasbeurt, maar ze onmiddellijk afwassen. Voor een keer is het vuil opgedroogd, het kan niet alleen zorgen voor vlekken, maar ook niet verdwalen in de wasstraat.



Bij het zoeken naar het juiste systeem kunnen bestuurders onder andere hun gezicht draaien. Als het stinkt, kan de waterbehandeling worden verbroken.

Popular

Recent Posts

Blogarchief