Rimpels bestrijden - Nieuwe ijzers maken veel hete lucht

mi Met veel stoom kunnen de ijzeren rimpels in het shirt sneller en gemakkelijker worden gladgestreken.

Een soortgelijk apparaat heeft Bosch naar de stoomgenerator "Sensixx'x DI90" aangeboden. Een geïntegreerd in de ijzeren motor verhoogt de stoomproductie. Vooral met vrij dikke stoffen betekent dit een aanzienlijke besparing van tijd, de fabrikant verklaarde



Of stoomstrijkijzer, strijkplank station of een ijzer met ingebouwde compacte stoomgenerator. Dit was niet verbrandt of vasthouden aan de ijzeren, de zool moet niet te heet zijn, Voor de stoomgenerator "Pro Express Total Auto Control" gebruikt Tefal vooraf ingestelde strijkprogramma's: "Delicate", "Auto" en "Jeans" zijn de namen hiervan. De instelling "Auto" is geschikt voor alle gangbare kledingstukken van katoen, wol, zijde, polyester, viscose en soortgelijke materialen. "Delicate" is het programma voor delicate stoffen en delicate kleuren. En jeans kan worden gebruikt om dikke of moeilijke stoffen recht te trekken.



De reeks "Perfect Care" van Philips stelt de temperatuur en de stoomhoeveelheid precies in. "Met 130 graden kan elk strijktextiel worden gladgestreken", legt Sebastian Lindemann van Philips uit in Hamburg. U hoeft niets aan te passen, geen wasgoed te sorteren en niet te wachten tot het strijkijzer is opgewarmd of afgekoeld. Bijvoorbeeld, een zijden blouse kan worden gestreken, gevolgd door een spijkerbroek en, zonder te wachten, een delicaat synthetisch stuk.


1 2 3 4 Lees op één pagina

Popular

Recent Posts

Blogarchief