Waar bevindt zich iets in de koelkast?

Bederfelijke voedingsmiddelen komen in de koelkast. Maar niet elk onderwerp is even geschikt voor elk gerecht. Waar moet je opslaan wat het beste is? ganz unten im so genannten gemüsefach des kühlschranks ist auch platz für temperaturempfindliches obst. Onderin het groentecompartiment van de koelkast is ruimte voor temperatuurgevoelig fruit.

Koelkasten zijn meestal niet gelijkmatig koel. Daarom zijn er verschillende opslaggebieden voor voedsel. De beste manier om het apparaat te vullen, wordt verklaard door het initiatief Hausgeräte +:



- Bovenste plank en deurcompartimenten: het is het warmste gebied in conventionele koelkasten. Dit zijn goede plekken voor jam, geopend dressings, sauzen, boter, gebak en dranken



- Midden niveau :. zuivelproducten, eieren en zelfs gekookt voedsel goed doen hier



- Lower glasplaat.: hier is het koudste gebied in de koelkast. Hij is goed voor bederfelijke voedingsmiddelen zoals vlees, worst en vis



- Lower Dozen: .. Hier is het een beetje warmer en geschikt voor temperatuurgevoelige groenten, fruit en kruiden



- Moderne koelkasten met dynamische koeling: Het voedsel kan overal hier worden opgeslagen.



- Fans van nul graden: houd voedsel langer vers. Hier wordt opgeslagen afhankelijk van de vochtigheid, die afzonderlijk kan worden aangepast. In het compartiment met een luchtvochtigheid van ongeveer 50 procent bederfelijke, overleven langer verpakte producten zoals vlees, yoghurt of kaas. In het compartiment met een vochtigheid van ongeveer 90% verdorren droogtebestendige groenten, fruit en kruiden niet snel of verdorren ze.

Popular

Recent Posts

Blogarchief