Volvo brengt de V60 als Cross Country

de De Volvo V60 Cross Country rolt op banden met een hoog profiel, wat hem bijzonder comfortabel moet maken. Robuuste en rustieke uitstraling: Volvo onthult de nieuwe middenklasse V60 op de Los Angeles Auto Show. Het zal vanaf medio 2015 beschikbaar zijn in Europa.



Volvo voegt een ander model toe aan zijn reeks robuuste stationwagons. Op de Los Angeles Auto Show (openbare dagen: 21 tot 30 november) viert de V60 Cross Country zijn première. Volgens de fabrikant heeft het middelste pak een 65 millimeter grotere bodemvrijheid en rollen op 18- of 19-inch wielen en banden met een bijzonder hoog profiel. De onderrijbeveiliging aan de voor - en achterzijde, speciale sideskirts en verbrede spatborden moeten zorgen voor een meer rustieke uitstraling.



De primaire aandrijfbron in dit land is viercilinder benzine - en dieselmotoren, gekoppeld aan voorwielaandrijving. Als de enige motor met vierwielaandrijving geeft Volvo de vijfcilinder diesel D4 AWD, die wordt geleverd in de normale V60 gebruikt en er 133 kW / 181 pk en heeft 420 Newton meter koppel. De V60 Cross Country komt medio 2015 naar Europa.



Website van Los Angeles Auto Show

Popular

Recent Posts

Blogarchief