Test de smaak

voordat u het koffiezetapparaat proeft 1 opmerking De koffie kan hetzelfde zijn. Zijn smaak is niet, zoals een nieuwe test heeft onthuld. De filtermachine zorgt meestal voor de verschillende kwaliteit. wie ein kaffee schmeckt, hängt auch von der maschine ab, wie eine stichprobe der stiftung warentest zeigt. Hoe een koffie smaakt, hangt ook af van de machine, zoals te zien is in Stiftung Warentest-shows.

Uiteindelijk gaat er niets boven een kopje testkoffie voordat je het koopt - met filterkoffiemachines verschillen de smaken van het koffiezetapparaat afhankelijk van het apparaat. Dit heeft nu het voorbeeld van 15 machines van de Stiftung Warentest getoond.



Volgens de Foundation gebruiken de getrainde testers dezelfde hoeveelheid ingrediënten en poeders van hetzelfde ras voor alle machines om koffie te zetten en vervolgens te proeven. Sommige apparaten brouwen een beetje meer krachtige koffie, en meer intense smaak was inbegrepen, terwijl andere resultaten waterig waren. In sommige gevallen werd geen speciale smaak aangetoond, rapporteren de producttesters in hun tijdschrifttest (uitgave 8/2018).



Sommige modellen kunnen echter veranderingen in de smaak van grotere hoeveelheden gebrouwen koffie ervaren. Ook verschilt de hoeveelheid ingrediënten die is opgelost uit het poeder, hetgeen het karakter van de koffie in de beker beïnvloedt. Uiteindelijk heeft de stichting het cijfer voor smaak - en reukproeven aan 13 apparaten toegekend en was de beoordeling bevredigend voor 2 filtermachines.

Popular

Recent Posts

Blogarchief