Voor cosmetische reparaties moeten de wensen van huurders worden gerespecteerd

Als het gaat om vlekken in uw eigen huis, moeten huurders hun contract bekijken. Als er geen disclaimer is, is de verhuurder verplicht om de reparatie naar de smaak van de huurder te maken. ist der vermieter zum tapezieren verpflichtet, muss die tapete dem geschmack des mieters entsprechen. Als de huisbaas moet behangpapier, moet het behang overeenkomen met de smaak van de huurder. Verhuurders dragen vaak schoonheidsreparaties over aan hun huurders. Is de schoonheid reparatieclausule in de lease, maar ondoeltreffend of de lease bevat geen uitdrukkelijke bepaling inzake cosmetische reparaties, de verhuurder is verplicht de renovatie van het appartement.



Volgens de Duitse vereniging van huurders (DMB) heeft hij al tijdens de huidige lease kan schilderen en papier



belangrijk hier. kan de verhuurder niet de renovatie van het appartement op zijn eigen termen, maar is verplicht om de kleur eisen van de huurder respecteren. De huurder heeft het recht het appartement naar eigen smaak in te richten tijdens de huurperiode. Dit heeft ook invloed op het kleurenschema van de woonruimtes. Daarom is de verhuurder volgens de vereniging van huurders niet gerechtigd om cosmetische reparaties in idiosyncratische kleur uit te voeren, maar moet hij voldoen aan de renovatie - en kleurwensen van de huurder zolang hij geen extra kosten of enige andere aantasting van zijn belangen heeft.



Dit betekent dat verhuurders die moeten renoveren bijvoorbeeld geen bloemenbehang of verfmuren grijs mogen aanbrengen, tegen de wil van de huurder.

Popular

Recent Posts

Blogarchief