Remvloeistof om de twee jaar vervangen

Als de remmen op de auto zijn niet meer intact, die gebruikt kunnen worden voor de weggebruikers ernstige gevolgen hebben. Om te remmen falen te voorkomen, moeten automobilisten vertrekken elke twee jaar de remvloeistof van haar auto.

Bij het remmen op de auto zijn niet meer intact, die ernstige gevolgen hebben voor weggebruikers kan hebben. Om te remmen falen te voorkomen, moeten automobilisten vertrekken elke twee jaar de remvloeistof van haar auto



De reden :. "De zogenaamde hygroscopische vloeistof is hydrofiel," zei Arnulf Thiemel ADAC Technology Center in Landsberg. "Wanneer de remvloeistof heet wordt, bijvoorbeeld bij het afdalen, verdampt het vocht dat wordt geabsorbeerd en vormt het dampbellen", zegt de expert. Zelfs een paar luchtbellen in het systeem kunnen ervoor zorgen dat het remsysteem faalt.



Om dit te voorkomen, raadt Thiemel aan om de onderhoudsintervallen te volgen die door de fabrikant zijn opgegeven. "Sommige nieuwe auto's vereisen een verandering van remvloeistof na de eerste drie jaar en om de twee jaar anders", zegt Thiemel.



Dat vocht in de remvloeistof kan komen is te wijten aan de eisen van de lijnen: de remslangen moeten flexibel zijn vanwege de bewegingen van de wielen door ophanging en besturing en daarom bestaan ​​uit een mobiel, maar niet heel dicht materiaal.

Popular

Recent Posts

Blogarchief