Bouwmaterialen hebben minimumtemperatuur nodig

Wie in de winter een huis bouwt, moet op de temperaturen letten. Als het te koud wordt, kunnen sommige bouwmaterialen niet goed uitharden. Dit resulteert meestal in gevolgschade. der baustoff estrich braucht zum trocknen stabile plustemperaturen. De bouwstof Estrich heeft stabiele positieve temperaturen nodig om te drogen.

Berlijn (dpa / tmn) - De meeste bouwmaterialen kunnen alleen worden verwerkt tot een temperatuur van vijf graden plus. Bouwers moeten daarom de temperaturen rond het vriespunt in de gaten houden, of de bouwbedrijven voldoende bescherming tegen vorst bieden of de bouwplaats verwarmen.



Als bouwers een bouwdagboek bijhouden, moeten ze ook de buitenlucht - en kamerluchttemperaturen en de relatieve vochtigheid in het huis documenteren. Dit helpt indien nodig om het verwijderen van weersgerelateerde defecten te bewijzen en af ​​te dwingen. De Association of Private Builders in Berlijn adviseert.



Een probleem is chape en gips. Het duurt enkele dagen om uit te harden en enkele weken te drogen. formulier daling in deze periode de temperatuur onder de vooraf bepaalde sterke denHerstellern verwerkingstemperaturen voor de materialen, scheuren en holtes kunnen. De verharding en kracht kan onvoldoende zijn, legt later de dressing



In tegenstelling, kan het bouwbedrijf moeten gaan met verwarming -. En ook met voldoende ventilatie van het gebouw site, anders is er schimmelgroei



De kosten. verwarming heeft normaal gesproken moet betalen het bouwbedrijf zegt dat de dressing particuliere klanten. Bouwers moeten dit echter met het bedrijf bespreken voordat het contract wordt gesloten en duidelijk worden gereguleerd.

Popular

Recent Posts

Blogarchief