Ultimate Edition luidt het einde in van de Aston Martin Vanquish

Aston Martin lanceert Vanquish als Ultimate Edition. Aldus luidt de autofabrikant de vervanging van de elegante supersportwagen. endspurt: mit der ultimate-edition zu preisen ab 278 995 euro verabschiedet aston martin die aktuelle vanquish-generation. Laatste spurt: met de Ultimate Edition geprijsd op € 278 995, passeert Aston Martin de huidige Vanquish-generatie.

Aston Martin brengt de Vanquish als Ultimate Edition. Verkrijgbaar als coupé en cabrio met de naam Volante en afgeleid van de Vanquish S, dit zullen de laatste 175 eenheden zijn voordat de nieuwe generatie wordt gelanceerd in de zomer van 2018. Dit werd aangekondigd door de fabrikant in Gaydon.



Prijzen beginnen bij 278995 euro voor de coupé en 293995 euro voor de Volante. De leveringen zijn gepland om na de jaarwisseling te starten.



Aangedreven door een zes-liter V12 die 443 kW / 603 pk produceert en de sportwagen versnelt tot meer dan 320 km / u, is de ultieme editie alles herkennen hun unieke ontwerp. De Britten hebben volgens hun eigen informatie drie themawerelden ontwikkeld. Ze komen over als somber, gebaseerd op de kleur - en materiaalcombinaties van functionele kleding of spelen met het contrast van wit goud, brons en zwarte edelsteen.

Popular

Recent Posts

Blogarchief