Het extraatje: camper met orgel aan boord

spezialanfertigun Op maat gemaakt voor een muziekliefhebber: Jürgen Landsberg, Managing Director van Fahrzeugmanufaktur TSL, toont een camper met orgel aan boord op de CMT-reismarkt.

Saunas, zonnedekken of een hot tub zijn geen uitzonderlijke wensen van klanten in luxe campers. De situatie is anders met een orgel.



De klant is een geheim, maar hij zou een grote voorliefde voor muziek moeten hebben: in de ongewone camper, die de TSL op de reisbeurs CMT fabriceert (17 tot 25. Januari) in Stuttgart is een orgel met drie handleidingen geïnstalleerd. Hoewel de akoestiek in het 11,65-meter lange en 15-tons voertuig niet helemaal overeenkomt met een kerkinterieur, verwacht de klant van een elektrisch orgel dat niet.



De camper is volgens TSL gebouwd Managing Director Jürgen Landsberg voor een particulier. De 570.000 euro en 213 kW / 290 pk met chassis van vrachtwagenfabrikant MAN zullen waarschijnlijk niet in serieproductie gaan.



TSL kan vijf tot tien voertuigen in deze categorie per jaar produceren. Een speciaal verzoek is zeldzaam - vaker worden saunas, whirlpool of zonnedek gebruikt.



CMT-website

Popular

Recent Posts

Blogarchief