Vernieuwde voorruit: geen gratis vervanging voor milieubadge

Of het nu Hannover, Leipzig of München zijn: in verschillende Duitse steden zijn milieuzones, auto's hebben daar een insigne nodig. Irritant is: wie zijn voorruit ruilt, krijgt geen vervanging, maar moet een nieuwe sticker kopen. kei Geen aanspraak op een gratis vervangende sticker: als de voorruit wordt vervangen, moeten automobilisten opnieuw betalen.

Of het nu om Hannover, Leipzig of München gaat: in verschillende Duitse steden zijn er milieuzones, auto's hebben daar een insigne nodig. Het is vervelend: als u uw voorruit vervangt, krijgt u geen vervanging, maar moet u een nieuwe sticker kopen.



Nadat u de voorruit hebt vervangen of de registratie van een auto hebt gewijzigd, moeten autobezitters een nieuwe milieubadge kopen. Volgens de ADAC hebben ze geen recht op een gratis vervangende sticker. Workshops en voertuiginspectieposten brengen meestal vijf euro in rekening voor de sticker.



In tegenstelling tot de milieusticker is er een gratis vervanging voor een geldige tolsticker voor Oostenrijk. Voor deze, maar veel documenten worden verstrekt: De Oostenrijkse snelweg onderneming ASFINAG vereist de verklaring van inschrijving, de vrijstaande jaarlijkse sticker met inbegrip van het onderste gedeelte (carrier film), een kopie van de reparatie factuur en een formulier voor Vignette vervanging die kan worden gedownload van de website ASFINAG


<. p0>

Popular

Recent Posts

Blogarchief