Appartementbrand: één op de tien heeft kant-en-klare tassen die zijn verpakt voor noodgevallen

be In een appartementsbrand mogen de bewoners zichzelf nooit in onnodig gevaar brengen. Het is ook belangrijk voor velen om documenten en dure apparatuur op te slaan.

Als het in huis of appartement brandt, moeten bewoners zo snel mogelijk het gebouw verlaten. Opdat belangrijke documenten en voorwerpen niet het slachtoffer van het vuur zouden worden, houden velen ze als voorzorgsmaatregel in een koffer.



Een op de tien in Duitsland (10 procent) is voorbereid op een brand in huis en houdt een ingepakte koffer thuis voor deze zaak klaar. Dit wordt aangetoond door een representatieve enquête van het marktonderzoeksinstituut Gapfish. Bijna tweederde (63 procent) van de geïnterviewden zou eerst hun toevlucht nemen tot documenten zoals paspoorten, bankpasjes en verzekeringscertificaten bij het ontvluchten van een brandend huis. Slechts 3 procent wil vooral oude fotoalbums, andere memorabilia of favoriete sieraden meenemen.



11 procent zou immers hun computer en 7 procent van de mobiele telefoon willen sparen - vooral de jongere: 31 procent van de 18- tot 39-jarigen zou eerst deze apparaten gebruiken, in de 60-plussers gaven dat slechts 6 procent. 77 procent van deze leeftijdsgroep, de papieren documenten zijn belangrijk, terwijl slechts 46 procent van de jongere onthullingen dat. Namens immowelt. de werden 1015 mensen ondervraagd.

Popular

Recent Posts

Blogarchief