Waar de klasse van verontreinigende stoffen is te vinden in het kentekenbewijs

In een voertuigregistratie zijn alle belangrijke gegevens voor de auto. Dit omvat de klasse van verontreinigende stoffen, die de afgelopen maanden bijzonder explosief is geworden. in einem fahrzeugschein ist auch die schadstoffklasse eines autos verzeichnet. Een voertuigcertificaat vermeldt ook de emissieklasse van een auto.

De klasse verontreinigende stoffen speelt een belangrijke rol in de discussie over mogelijke rijbeperkingen voor oudere dieselmotoren. Welke klasse de eigen auto heeft, kan worden afgelezen in het kentekenbewijs.



In het kentekenbewijs Deel 1 geldig sinds oktober 2005 punt 14 wijst, informeert de ADAC Motorwelt (uitgave 04/2018). Bestuurders kunnen de informatie onder punt 1 vinden in het oude kentekenbewijs van het voertuig.



De sleutellenummers onder punt 1 en 14.1 geven ook informatie die kan worden gedecodeerd met behulp van tabellen. De twee laatste cijfers 00 t / m 88 zijn daarom voor Euro 1 tot Euro 4 en de combinaties 35AO tot 35MO voor Euro 5. Alle combinaties van 36AA-punt tot Euro 6-auto's.(Emission key nummers Euro 6:



ADAC PDF: emissie sleutel getallen tot EUR 4



ADAC PDF: emissie belangrijke nummers voor Euro 5 en 6



ADAC PDF - test volgens WLTP)



ADAC details over de verontreiniging klassen

Popular

Recent Posts

Blogarchief