Oldtimer met H-licentie steeds populairder

Of kever of line-achtste: op de Duitse wegen worden steeds meer liefdevol onderhouden auto met een H op de kentekenplaat op de weg.

Of beetle of lijnrol. In de Duitse wegen zijn altijd liefdevol onderhouden auto met een H op het kenteken onderweg



Het aantal uitstekende auto met een H-platen bereikt nu ongeveer 208 000, deelt vereniging van de automobielindustrie (VDA) op dinsdag (12 juli) met in Berlijn. Dat was een record. De meeste vrienden hebben verreweg de VW Beetle met meer dan 25.000 H-platen, gevolgd door de Mercedes Benz-modellen / 8, SL R 107 en de "Heckflosse" en de Porsche 911/912.



Daarnaast droegen op de verslagdatum op oudejaarsavond 2010 een goede 24.000 motorfietsen, bedrijfsvoertuigen en tractoren de H-kentekenplaat, wat een uniform voertuigbelastingtarief van € 191,73 met zich meebracht en gratis reisde naar de milieuzones. Volgens de VDA krijgt het alleen auto's en andere voertuigen die minstens 30 jaar oud zijn, goed onderhouden en grotendeels ongewijzigd. Ondertussen onderscheidt het zich op 58 procent van auto's die ouder zijn dan 30 jaar. Verhoog ook het totale aantal voertuigen van deze leeftijd.

Popular

Recent Posts

Blogarchief