Voor carpools van de oudertaxi vormen

Parkeerauto's voor de scholen kunnen worden vermeden. Ouders die hun kinderen met de auto brengen, kunnen het beste met de auto reizen en een paar honderd meter van het schoolgebouw stoppen. ist der schulweg zu weit, um zu fuß zu gehen, bringen viele eltern ihre kinder mit dem auto. um ein verkehrschaos vor der schule zu verhindern, bilden sie am besten fahrgemeinschaften. Als de weg naar school te ver weg is om te lopen, brengen veel ouders hun kinderen met de auto mee. Om chaos in het verkeer voor de school te voorkomen, zijn het best gemaakte carpools.

In afgelegen gebieden met lange schoolreisjes of ontbrekende schoolbussen, is de auto vaak de enige manier om kinderen naar school te brengen. Maar dan moeten ouders samenkomen om te carpoolen, het Duitse Kinderfonds en de Verkehrsclub Deutschland (VCD) adviseren.



De gezamenlijke aanpak verlaagt niet alleen de verontreinigende stoffen. Er is ook minder verkeerschaos voor de scholen vanwege te veel oudertaxi's. Over het algemeen moeten kinderen beter naar school lopen. Dit bevordert niet alleen de fysieke en mentale ontwikkeling, maar ook de verkeersveiligheid van de kinderen en het concentratievermogen op school. Daarom ook voor het carpoolen: ongeveer 300 tot 500 meter voor de school, de kinderen stappen uit en lopen het laatste stuk.

Popular

Recent Posts

Blogarchief