Achteruitkijkspiegel met uitzicht

klar Duidelijke visie, zelfs met vuile ruiten: Dat is Nissan's "Smart Mirror" te waarborgen, door middel van een camera. De digitale spiegel opent ook nieuwe mogelijkheden in het ontwerp van de achterkant van de auto. ploeteren

Up is eenvoudig: De lage zon in de nek, een lange gewoon parlementslid of een beslagen schijf - die niet langer Nissan drivers compliceren om terug te kijken in de toekomst



Om de problemen met het gezichtsvermogen aan de achterzijde te bereiken. Nissan heeft een digitale achteruitkijkspiegel ontwikkeld. Het moet zorgen voor gegarandeerde zichtbaarheid in alle situaties.



Deze zogenaamde Smart Mirror heeft een geïntegreerd LCD-scherm. Met één druk op de knop kan de bestuurder overschakelen van het klassieke spiegelbeeld naar de transmissie van een hoge resolutie camera aan de achterkant. Noch vuile ramen noch brede koetswerkpilaren kunnen het zichtveld in het voertuig vertroebelen, aldus de Japanse fabrikant. Zelfs direct zonlicht of de koplampen van andere auto's zouden worden uitgefilterd.



Het systeem Nissan vergroten van de vrijheid van de ontwerper van de stroming gunstige vormen omdat de achterruiten zou kunnen krimpen, stelt Group CEO Andy Palmer.



Zijn debuut is de Smart Mirror in de zomer in een racewagen voor de 24-uursrace van Le Mans. Later dit voorjaar, moet hij ook in de sport modellen van het werk tuner Nismo op de weg komt, het eerst in Japan, en vervolgens van 2015 tot andere markten en andere modellen.

Popular

Recent Posts

Blogarchief