Avast: geluid uitschakelen

we Als je rustig wilt zijn, verwijder dan de vangst van «avast! Geluiden activeren ».

Avast, het gratis antivirusproduct, is populair. Elke update informeert de gebruiker met een hoorbare aankondiging over het updateproces. Als de akoestische melding vervelend is, kan deze worden uitgeschakeld.



Een goed beveiligde pc heeft tegenwoordig ook een degelijke antivirusbescherming. De virusbescherming Avast is gratis en wordt vaak gebruikt. Om ervoor te zorgen dat de pc altijd optimaal beveiligd blijft, wordt het beveiligingsprogramma automatisch bijgewerkt. Bij elke update wordt de gebruiker geïnformeerd door een bericht op het scherm en een hoorbare aankondiging over het updateproces. Dat houdt niet van iedereen. Daarom kan de hoorbare melding worden uitgeschakeld.



Zoek hiervoor het Avast-programmapictogram in het systeemvak van de Windows-taakbalk nabij de systeemklok. Als het pictogram niet zichtbaar is, klikt u eerst op de pijl Verborgen pictogrammen weergeven. Dit wordt gevolgd door met de rechtermuisknop op het Avast-pictogram te klikken. In het contextmenu is de optie avast! Open de gebruikersinterface. Klik met de linkermuisknop op het tandwielpictogram Instellingen. Schakel vervolgens over naar het presentatiegebied en schakel avast! Uit. Activeer Geluid activeren en bevestig de wijzigingen aan het einde. Sluit daarna het programmavenster.



Meer computeruiteinden op internet

Popular

Recent Posts

Blogarchief