Facebook-container isoleert ook Instagram en Messenger

Wilt u meer gegevensbeheer? De Firefox-browser biedt zijn gebruikers voor de Facebook-container. Trackingbeveiliging is nu uitgebreid naar Instagram, WhatsApp en Messenger. die firefox-erweiterung kann nutzer-daten aus facebook, instagram und facebook messenger in einem eigenen container isolieren. De Firefox-extensie kan gebruikersgegevens van Facebook, Instagram en Facebook Messenger isoleren in een eigen container.

Mozilla's anti-tracking tool Facebook Container wordt krachtiger. De extensie voor de Firefox-browser geïsoleerd met de nieuwste update niet alleen Facebook, maar ook het foto netwerk Instagram en Facebook Messenger in afgebakende browservensters.



Facebook zou moeilijker moeten zijn om de activiteiten van gebruikers op andere websites te volgen met behulp van zogenaamde third-party cookies - bijvoorbeeld bij online winkelen. Uiteraard blijft het netwerk achter wat gebruikers doen op de Facebook. com-website.



Tot nu toe is de gratis Facebook-container alleen beschikbaar als een uitbreiding voor de Firefox-browser 57 en hoger op de pc. Het is niet beschikbaar voor de mobiele versies voor Android en iOS. Pc-gebruikers vinden het na een klik in het Firefox-menu en hier op extensies. Als u zoekt naar de Facebook-container in het zoekveld, kunt u deze met twee klikken in uw browser installeren.



Communicatie vanuit Mozilla



Facebook-container downloaden

Popular

Recent Posts

Blogarchief