BMW presenteert M4-concept in Pebble Beach

Zelfs vóór de marktintroductie van de nieuwe 4-serie begin oktober, geeft BMW een vooruitblik op de komende topversie. De München gebruiken de klassieke auto die Concours d'Elegance ontmoet in Pebble Beach in Californië. Brede wielkasten, opvallende eindstukken: de BMW Concept M4 Coupé maakt geen geheim van zijn sportieve ambities. 2014 zou een productieversie moeten volgen. BMW presenteert de Concept M4 Coupé op de beroemde klassiekerconventie Concours d'Elegance in Californië, waarvan de productieversie voor 2014 wordt verwacht. Volgens BMW zal het voertuig voor onbeperkt dagelijks gebruik dat de traditie van de M3 zal voortzetten, de krachtigste motor in de serie zijn - BMW onthult nog niet meer over technologie.


De Concept M4 Coupé is ontworpen door de ingenieurs voor lichtgewicht constructie en Verschillende componenten zoals het dak, de diffuser aan de achterkant en de splitter onder de voorbumper van koolstofvezelversterkte kunststoffen (CFRP). Op de motorkap van de high-performance motor sport een vermogen koepel, aan de achterzijde zover naar buiten achterlichten, wielkasten en dubbele eindpijpen benadrukken het sportieve uiterlijk.



komt de M4 naar de weg, gemarkeerd met de benzine uit de markt te beginnen 5 oktober 435i met 225 kW / 306 pk vermogen speerpunt (van 47 800 euro). De krachtigste diesel is de 435dxDrive met 230 kW / 313 pk en vierwielaandrijving, die communiceert met ten minste 54 300 euro in de lijst.

Popular

Recent Posts

Blogarchief