Hulp voor huisdieren: App zoekt de dichtstbijzijnde dierenarts

31.12.2015 Vroeger was er een telefoonboek nodig om hulpdiensten op te sporen. Vandaag gebeurt alles via internet of een app. De laatste is nu beschikbaar voor dierenartsen. de De viervoetige vriend heeft snelle hulp nodig. De app "Vetfinder" wijst de weg.

Als het geliefde huisdier iets mist, moet het vaak snel gaan. Waar is de dichtstbijzijnde dierenarts? Is zijn praktijk geopend? En zo niet, waar is de volgende hulpdienst?



Met de app Vetfinder kunnen eigenaren van huisdieren naar dergelijke en andere parameters zoeken, de resultaten op een kaart bekijken en navigeren. Verschillende filters laten ook alleen de zoektocht toe naar dierenartsen die huisbezoeken aanbieden. De offline-functie is praktisch: als u met dieren reist, kunt u de app gebruiken om van te voren dierenartsen in het resort te zoeken om contact - en openingstijden te besparen. Deze informatie kan worden opgevraagd in een noodgeval, zelfs zonder een internetverbinding. Volgens de ontwikkelaar van de app zijn er wereldwijd 40.000 artsen en klinieken.



VetFinder via iTunes Store (gratis)



VetFinder in de Google Play Store (gratis)

Popular

Recent Posts

Blogarchief