Krachtige versie: Maserati GranCabrio Sport

De Maserati GranCabrio Sport kost in Duitsland 139 000 euro en is daarom ongeveer 6 000 euro duurder dan het productiemodel. Voor deze servering is er de luxe sportwagen met een 4,7 liter V8-motor. mehr leistung als die serienversion: der grancabrio sport ist unter anderem an seinem schwarz eingefärbten kühlergrill zu erkennen. (bild: maserati/dpa/tmn) Meer kracht dan de productieversie: de GranCabrio Sport is onder andere te herkennen aan zijn zwart gekleurde radiatorrooster. (Afbeelding: Maserati / dpa / tmn)

De Maserati GranCabrio Sport kost in Duitsland 139 000 euro en is daarmee ongeveer 6 000 euro duurder dan het productiemodel. Voor deze servering is er de luxe sportwagen met een 4,7 liter V8-motor.



Ondertussen vermogen is gestegen met 7 kW / 10 pk tot 331 kW / 450 pk, zoals de Italiaanse fabrikant voor de lancering van de open vierzitter vertellen. Met de meer krachtige motor, de converteerbare, de sprint van 0 naar 100 in 5,2 seconden en een topsnelheid van 285 km / h bereikt.



is het mogelijk om de GranCabrio Sport van buitenaf, in het bijzonder in de zwart gekleurde grille en extra spoilers. Binnen maken aluminium pedalen, carbon elementen en nieuwe leren dekt het verschil. Het geluid heeft ook Maserati veranderd in vergelijking met het productiemodel en heeft zogenaamde baffles gebouwd in de uitlaat van het sportmodel.

Popular

Recent Posts

Blogarchief