Let op ongewenste extra's bij het kopen van een nieuwe auto

Moeten alleen muziekfreaks een warme kont in de auto hebben? Nauwelijks, maar met dergelijke onnodige combinaties, verhogen de fabrikanten de prijzen voor speciale uitrusting in de lucht. Klanten moeten opletten welke extra's ze echt nodig hebben.

Willen alleen muziekfreaks een warme kont in de auto? Nauwelijks, maar met dergelijke onnodige combinaties, verhogen de fabrikanten de prijzen voor speciale uitrusting in de lucht. Klanten moeten opletten welke extra's ze echt nodig hebben.



Nieuwe autokopers moeten aandacht besteden aan ongewenste speciale accessoires bij het plaatsen van hun droomauto. Volgens een rapport van het tijdschrift "auto motor und sport" combineren fabrikanten steeds meer verschillende extra's in verplichte opties, hoewel deze vaak niet overeenkomen. De pakketten kunnen de kosten van de speciale uitrusting verhogen. Daarom zou het de moeite waard zijn om de gewenste uitrusting samen te stellen voordat u een auto koopt via de online configurator aan de kant van de fabrikant, omdat er direct op gedwongen koppelingen zal worden gewezen. Dan kan het alleen worden beschouwd als wat er werkelijk wilde en tegen welke prijs.



Voor een personenauto model van een Duitse autofabrikant is er, bijvoorbeeld, Lane Departure Warning en Blind Spot alleen helpen in een pakket met een navigatiesysteem, lederen Mulitfunktionslenkrad en radio-cd, volgens het rapport. Voor een ander model uit Japan een stoelverwarming is alleen in combinatie met getinte ramen en acht extra luidsprekers te hebben. Dergelijke combinaties zou hebben weinig voordeel voor de klanten.

Popular

Recent Posts

Blogarchief